Full House vol voornemens

A capella groep Full House geeft een nieuwjaarsconcert met als thema/rode draad goede voornemens.

Na een kerstconcert in maart (vanwege twee lockdowns steeds uitgesteld...) heeft Full House dit jaar besloten kerst over te slaan en te beginnen met hun goede voornemens. 15 januari 2023 geven ze dan ook een nieuwjaarsconcert. 
We kennen het allemaal: in december doe je hoopvol goede voornemens. Je neemt je voor om gezonder te eten, te stoppen met roken en natuurlijk meer te sporten. En half januari komt de realiteit. Hou je je voornemens vol? Of was het vooral hoopvol en minder een echt voornemen? 
Full House biedt een veelzijdig en uitdagend repertoire, van romantische ballad tot swingend uptempo, van modern tot ‘old-skool’. Hier en daar worden de fraaie vocalen nog ondersteund door beatbox en loopstation. Full House staat bekend om de luchtige manier van presenteren met een humoristisch randje. Ze willen het publiek naar huis sturen met inspiratie én de troost dat gestrande voornemens iedereen bekend voorkomt.
 
Het concert vindt plaats op 15 januari 2023 om 15.00 in de Dorpskerk Blokker. 
Kaartjes kosten 10 euro en zijn te reserveren via Gerrie Schoutsen (g.schoutsen@quicknet.nl of per telefoon 0653 418 005). Kaartjes dienen contant te worden betaald bij binnenkomst in de kerk.

Scroll naar boven